Нови сили за имунната система

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Най-студените месеци от годината са критични за имунното здраве. Това е периодът, в който прекарваме голяма част от времето си на закрито и често сме изложени на атаките на болестотворните вируси и бактерии. Точно сега имунната система се нуждае от мощна подкрепа. Най- подходящите за тази цел средства са специализираните билкови продукти, които осигуряват защита срещу зимните болести.

Анти-вирал е натурален препарат, който намалява риска от простуда и грип, и ускорява възстановяването, когато симптомите са вече в ход. Съдържа патентован екстракт от органик ехинацея – Echinamide™, екстракти от лечебните растения ломатиум, астрагал, сладък корен и извлек от медицинската гъба рейши. Тази комбинация проявява естествени противовирусни и антибактериални свойства, като подсилва имунната функция в дългосрочен план.

Анти-Вирал е природен продукт, който подпомага нормалната дейност на имунната система. Укрепва организма и допринася за неговата устойчивост през студените месеци от годината. Анти-вирал осигурява натурална подкрепа през грипния сезон, като може да се използва с цел профилактика или като допълнение към основната терапия! Най-ефективен е, когато започне да се приема още при първите симптоми.

Сподели в:

Коментарите са затворени