Мастър клас по фейс-фитнес в клиника ATA-DERMA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Знаете ли, че козметичните продукти, които използвате, биха имали много по-голям ефект, ако ги нанасяте с определени движения? През последните 10 години фитнесът за лице или накратко – фейс-фитнес набира огромна популярност в Русия и Украйна. Масажните техники спомагат за видимо намаляване на подпухналостта и отока, както и за подобряване на еластичността и плътността на кожата.

Интересуват ли ви фейс-фитнесът и лимфодренажните техники за лице? На 15-ти февруари в клиника ATA-Derma ще се проведе майсторски клас по фейс-фитнес с ексклузивното участие на Алена Россошинская. Участниците в семинара ще научат как да съхранят за дълго свежестта и младостта на кожата, да контролират мимиките и да постигнат стегнат контур на лицето, без двойна брадичка. При правилно прилагане на лимфодренажните масажни техники първите резултати са налице още след месец.

Альона Россошинская е световен експерт в сферата на красотата, основател на Международна академия по фейс-фитнес, автор на книги и водеща на семинари в 45 държави. През 2008 година създава собствена техника за фейс-фитнес. След това открива и първото такова студио в Украйна, а скоро започва да води семинари и в други държави.

В продължение на 10 години Алена усъвършенства техниката и я адаптира за жени на различна възраст и от различни култури. В нея са заложени техники, разработени в резултат на дългогодишни изследвания и набюдения, както и практики от традиционната китайска медицина. Идеологията на фейс-фитнеса не се ограничава единствено до съхраняване на красотата и младостта на кожата, но учи и как да се отнасяме с внимание и любов към себе си и собственото ни здраве.

Сподели в:

Коментарите са затворени