Иновативни продукти в грижата за оралното здраве

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Иновации

Изграждането и поддържането на високите теоретични стандарти се осъществява благодарение на собствени научни разработки, както и на съвместната работа с признати институции в областта на ордонтологията, утвърдени местни и международни университети, чрез които се осъществяват някои фази от изследователската практика и научни експерименти. Целта за непрестанно подобряване на оралнот здравето и хигиената на устната кухина, намира своето решение в създаването нови продукти и иновации. Сред най-амбициозните проекти на марката е технологията haprepair®, базирана на наночастици хидроксил апатит – естествената основа на зъбния емайл. Тази нова технология позволява запълването и заглаждането на повърхността на зъбния емайла, подобрява белотата и блясъка, укрепва и намалява повишената чувствителност на зъбите.

Различни в единството и обединени от общата цел, всички продукти на Dentaid предлагат решения за всеки конкретен проблем в областта на денталната хигиена и здраве.
VITIS е марка продукти  за орална хигиена, предлагащи специфична и индивидуална грижа за всеки.

Благодарение на усилията на професионалистите, съсредоточени в изследвания и създаване на нови формули, това е марката, която дава възможност за избор на най-подходящия продукт, чието високо качество е гаранция за добра устна хигиена. VITIS предлага богат избор от средства, осигуряващи цялостно почистване на устната кухина и отстраняване на зъбната плака. Тук се отнасят четки и пасти за зъби, води за уста със специфична насоченост, специално създадени за борба с кариеса. Благодарение на иновативната технология Dentaid Technology Haprepair®, някои от продуктите на VITIS са с формули, съдържащи наночастици хидроксиапатит (VITIS Anticaries & VITIS Whitening).

Доказано избелващото и възстановяващо емайла на зъбите действие, на активната съставка, е допълнено от превенция на кариеса. Създадена като отговор на нуждите на всеки, VITIS предоставя и широка гама продукти със специфична насоченост. Хората с проблемни венци (възпалени, зачервени и кървящи) могат да намерят най-подходящата хигиенна грижа (VITIS Gingival), а за пациентите с импланти и ортодонтски апарати е създадена отделна серия продукти (VITIS Orthodontic), гарантиращи коректната хигиена в зоните с най-труден достъп, в които същевременно е и най-активното натрупване на зъбна плака. „Фамилията“ на VITIS се допълва от детски четки и пасти за зъби, специално разработени спрямо нуждите и особеностите на най-малките (VITIS Junior).

Perio·Aid® е линия антисептици за устна хигиена, предназначени за третиране и контрол на пародонтозни и периимплантитни заболявания.

Специфичната формула на продуктите комбинира два антисептика – хлорхексидин (СНХ) и цетилпиридиниев хлорид (CPC), които действат синергично, осигурявайки максимална сила и ефикасност в борбата срещу зъбната плака.

Perio·Aid предлага два варианта с максимална ефикасност, спрямо конкретната ситуация:

  • Perio·Aid 0,12% е активен участник в третирането на пародонтозните състояния и периимплантитите, като действието му е насочено към елиминиране на патогенната зъбна плака, причиняваща тези заболявания. Линията включва вода за устна хигиена и гел за зъби, като продуктите могат да бъдат използвани отделно или в комбинация.
  • Perio·Aid 0,05% е поддържаща линия с ниска концентрация на активната съставка, която подпомага борбата срещу патогенната зъбна плака, подходящ за ежедневна употреба.
Interprox® е марката на Dentaid за интердентални четки, създадена от професионалисти, за завършване на процеса по отстраняване на зъбната плака в пространствата между зъбите.

Продуктите от марка Interprox се изработват от висококачествени влакна Tynex®. Четките Interprox се адаптират към всяко пространство в устната кухина, като включва цилиндрични и конусовидни глави. Interprox са подходящи за почистване на пространствата между зъбите на горната и долната челюст (капачката се закрепва към дръжката, за да я удължи и улесни достъпа, тялото е гъвкаво и се адаптира спрямо индивидуалните нужди). Снабдени са с  капаче, осигуряващо необходимата хигиена на ползване, както и удобство при пренасяне.

Заповядайте в Аптеки Запад и получете полезни съвети за денталното здраве и оралната хигиена от експертите на Denataid, от които ще научите и още за продуктите на марката.

Консултант на марката ще ви очаква на 25.01 (събота) в следните обекти:
10:00 – 12:00 ч. – Аптека Запад 2 (кв. Христо Смирненски, ул. Солунска 1А)
12:30 – 14:30 ч. – Аптека Запад Руски (Център, бул. Руски 80)
15:00 – 17:00 ч. – Аптека Запад Джумая (Център, ул. Христо Г. Данов 2)

Сподели в:

Коментарите са затворени