Естествен избор за силен имунитет

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Изтощението, умората и общото неразположение са сигнали, които показват, че има спад в имунната система или наличие на инфекция. Най-доброто средство срещу грип и настинка е превенцията и поддържането на имунната система в оптимална форма, за да се бори с инфекцията. През този период се препоръчва силна подкрепа на естествения имунен отговор.

По време на повишена активност на имунната система, както при остра респираторна инфекция, милиони нови имунни клетки се създават, с което се повишава и нуждата от витамин C и цинк.

Defendyl-Имуноглюкан P4H® АКУТ

е предназначен за краткосрочна употреба по време на повишени нужди на организма. Съдържа натурален, биоактивен имуноглюкан, витамин С и микроелемента цинк.

Имуноглюкан е естествен биоактивен полизахарид, изолиран от гъбата кладница. Притежава имуномодулиращо действие – регулира отговора на имунната система в посока създаване на равновесие в имунитета. Още древните китайци са използвали тези гъби за лечение, но науката едва през изминалия век е установила кои вещества в гъбите влияят върху имунната система на човека. Съсредоточават се върху съединенията, които влияят положително или отрицателно на биологичния отговор на имунните клетки.

Витамин С и цинк осигуряват естествена подкрепа за имунитета и допринасят за намаляването на умората и изтощението.

Defendyl-Имуноглюкан P4H® АКУТ осигурява естествена подкрепа за организма по време на студените месеци – само с една капсула дневно в продължение на 5 дни.

Сподели в:

Коментарите са затворени