BetterYou – новаторска компания в подкрепа на естественото здраве

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

BetterYou (в превод: „по-доброто за теб”) e английска компания в подкрепа на естественото здраве.

В забързаното ежедневие, често забравяме за малките вещества – витамините, които всъщност за тялото ни са от голямо значение. Факт е, че храната ни е все по-бедна на полезни вещества (не само по-безвкусна). Много от продуктите, които ни носеха здраве в миналото, вече не са същите. Но не всички е загубено от драматично променящото се хранене и начин на живот.

Витамините могат да се приемат лесно и ефективно, бързо и удобно!

Продуктите на BetterYou са под формата на спрей за впръскване във вътрешната лигавица на бузата (или под езика). Там се намират артерии, благодарение на което, веществата много бързо навлизат в кръвта и оказват благоприятното си действие. Продуктите на фирмата носят своята уникалност, благодарение на високото си качество и ефективност. Ползите от този на пръв поглед „особен“ начин на приемане са описани, като наблюдения и проучвания за бързината на усвояване.

Продуктите са подходящи както за деца, така и за възрастни.
  • При децата, приемането чрез впръскване е особено лесно тъй като вкуса им е приятен и не е нужно гълтане и дъвчене. Предлагат се продукти и за кърмачета, подходящи от първия ден след раждането.
  • При възрастните удобството е на първо място. С продуктите BetterYou приемат на необходимите витамини става бързо, без вода, по всяко едно време. Те са с малък размер и са удобни за носене навсякъде.
Не дразнят стомаха

Една от най-големите ценности на продуктите е, че не дразнят стомаха. Приемат под формата на спрей за впръскване в устата не предизвиква дразнене на стомаха. В много случаи, при заболяване, усвояването през стомаха е трудно, неефективно и дори болезнено. При някои операции на червата или стомаха е възможно необратимо да се намали възможността да се усвояват вещества. Ако се приемат много лекарства, също може да се появи дразнене и болка. Всички тези особености се избягват при приемане на продукт под формата на спрей за интра-орално приложение.

Подходящи за вегани и вегетарианци

BetterYou използват съставки, които са от 100% естествени хранителни източници. Предизвикателство е да се намерят съставки, които се абсорбират добре от тялото. Ето защо тези продукти са проектирани да бъдат универсални и подходящи за вегани и вегетарианци, също така и за такива на целиакия и диабетична диета.

Изключителна ефективни и иновативни

Ефективното усвояване дава голямо преимущество на продуктите. Много бързо се постига повишаване на нивата на съответното вещество, а оттам и благоприятният ефект. BetterYou ™ е лидер в производството на качествени, естествени продукти, с високо усвояване и ефективност. Безопасността на продуктите, нивата на съдържание и активната абсорбция са независимо тествани за всяка отделна линия, която се произвежда.

 

Спонсорирано съдържание

Сподели в:

Коментарите са затворени