Натурално решение при лигавични заболявания

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Лигавичните проблеми представляват голям клас орални заболявания, които обхващат меките тъкани в устата – устна лигавица, венци. Могат да засегнат пациенти от всяка възраст, а в зависимост от етиологията биват самостоятелни (първични) или симптоматични (вторични). Най-честите проблеми на оралната лигавица включват кървящи и възпалени венци, афти, травми на устната лигавица и венците.

ДА СЕ ОБЪРНЕМ КЪМ ПРИРОДАТА

В природата съществуват лечебни растения, доказали своето действие от векове. Познаването на природните продукти може да бъде ефективно средство при ежедневната профилактика на оралните заболявания.

GingivalPro е натурален гел за венци, разработен в сътрудничество с дентални лекари. Съдържа комплекс от четири билкови екстракта – Смрадлика, Хамамелис, Арония и Лимон, което прави формулата ефективна срещу афти, възпаление и кървене на венците. Смрадлика и хамамелис спомагат за намаляване отока и възпалението, действат антибактериално и намаляват дразненето и болката. Екстрактите от арония и лимон подпомагат стабилизирането на съдовите стени и действат противовъзпалително.

Широкият спектър на действие прави продукта ефективен при възпаление и кървене на венците, афти, наранявания на устната лигавица, след почистване на зъбен камък или след поставяне на подвижни протези. Може да се използва профилактично при пародонтит и гингивит, както и като допълнение към терапията при никнене на постоянни зъби.

GingivalPro е продукт с 94% натурален състав, подходящ за възрастни и деца над 3 години. Открийте в Аптеки Запад!

Сподели в:

Коментарите са затворени